Vol met vogels

redactie

28 maart 2012 .

Bij Camperduin, Schoorl en de Hondsbossche Zeewering heeft Roots een nieuwe vogelwandeling uitgezet. Met arrangement in hotel blooming!

Duinen, dennen, weilanden en heel veel vogels: dat is in een notendop wat je als wandelaar krijgt te zien in de omgeving van de dorpjes Groet en Camperduin. Zo’n rijk en gevarieerd landschap is niet alleen leuk voor wandelaars, ook trekt het veel verschillende vogels. Logisch dus dat je hier zo aangenaam kunt vogelwandelen.

 

Met de wandelkaart van Roots in je hand spot je eenvoudig verschillende vogelsoorten. We zeggen waar ze zitten en wanneer je ze kunt zien. Neem je verrekijker mee en ga op zoek naar bijvoorbeeld de roodborsttapuit, steenloper of kluut.

 

Roots regelde ook dat je ruim 25 procent korting krijgt als je overnacht in hotel blooming, dat in de buurt ligt van de wandelroute. In blooming kom je tot rust en vind je inspiratie. In het restaurant is de sfeer ongedwongen en het eten is puur. Zoveel mogelijk worden producten uit eigen moestuin gebruikt, of anders van boeren uit de streek.

Speciaal voor Roots-lezers stelden we het volgende arrangement samen:
• Welkomstdrankje in de blooming bar.
• 2 x overnachtingen in een blooming ‘unlimited room’.
• Fruit bij aankomst op de kamer.
• 2 x uitgebreid ontbijt.
• Een 2-gangen diner op de dag van aankomst.
• Gratis toegang tot zwembad en sauna.
• Extra cadeau: fotoboek van Mirjam Bleeker Carte blanche.

Prijs arrangement: op basis van 2-persoonsbezetting € 139,50 (normaal tarief € 189,50 p.p.) Dat is een korting van ruim 25%!
Boekingsperiode: het arrangement geldt tot 1 juli 2012.
Meer informatie: www.blooming-hotels.com.
Reserveren: www.blooming-hotels.com of bel 072-5820520 o.v.v. Roots.

 

Foto: Niels Kooyman


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws