Exclusieve Groenland-reis met Roots

Daniël Mulder

9 november 2015 .

Het land van ijskastelen, zeegodinnen en dansende bultruggen: Groenland is met recht een mythische bestemming. Het is ook een bijzondere natuurbestemming want hier leven onder meer Groenlandse walvis, bultrug, baloega, zeearend en poolvos.

 

Als Roots-lezer kun je mee met een zeiltocht langs de westkust van Groenland, op zoek naar onder meer poolvossen en walvissen. Tussen het witbesneeuwde landschap staan de kleurrijke huizen van de Groenlandse dorpen, een mooi contrast. Deze reis kun jij ook maken!

 

Ga mee op deze wandel-, foto- en zeilreis van 14-23 juni 2016 (9 nachten) en vaar mee op de Rembrandt van Rijn tussen de adembenemende fjorden van Groenland. Geograaf en Roots-journalist Gemma Venhuizen reist mee als gids en zij vertelt wat je onderweg allemaal tegenkomt.

 

Mogelijke verblijven zijn: 3-persoonskamer met raam (€ 2400 p.p.), 2-persoonskamer met raam (€ 2900 p.p.) of 2-persoonskamer zonder raam (€ 2600 p.p.). Als je in je eentje gaat, kun je ook een kamer delen met anderen.

 

Route: Aasiaat – West-Groenland – Nuuk.

Deze reis is tweetalig: Engels en Duits.

 

Deze reis is inclusief:

– Alle maaltijden aan boord, inclusief snacks, koffie en thee

– Alle excursies en activiteiten aan land

– Programma van lezingen en leiding door ervaren personeel

– Gratis te gebruiken sneeuwschoenen

– Het vervoeren van bagage tussen vliegveld en schip

– Alle extra servicekosten

 

Niet inbegrepen:

– Vluchtkosten (is bij te boeken)

– Paspoort- en visakosten

– Maaltijden aan land

– Verzekeringen

– Extra bagagekosten

 

Aanmelden

Wil je mee met deze unieke reis? Mail dan je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar [email protected] o.v.v. Groenland. Vervolgens neemt Oceanwide Expeditions contact met je op.

 


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws