De mooiste inzendingen van de Foto van de Maand oktober wedstrijd

René Alblas

29 November 2019 .

Het thema van de Foto van de Maand oktober wedstrijd was “Rood, oranje, geel”. Uit de honderden inzendingen koos de redactie van Roots de veertien beste. Die hebben allemaal een plek gekregen in het december/januarinummer van Roots.

Hieronder publiceren we zeven geselecteerde beelden, zes eervolle vermeldingen plus de prijswinnende foto: de Roots Foto van de Maand oktober. Volgende week vrijdag publiceren we er nog zeven.

Foto van de Maand oktober wedstrijd

In vuur en vlam – Meeke de Beer. Mooie compositie, bijna abstract.

 

Foto van de Maand oktober wedstrijd

Badderende pimpelmees – Ingrid van Gulick.  Heerlijke dynamiek.

 

Foto van de Maand oktober wedstrijd

Blending in – Meeke de Beer. Perfecte kleurharmonie.

 

Foto van de Maand oktober wedstrijd

Even ruiken aan de vliegenzwam – Inge Duijsens. Prachtig moment!

 

Fire – Ruurd Visser. Alles klopt aan deze foto.

 

Flower fox – Ghita Pluijmaekers. Mooi, klassiek portret.

 

Foto van de Maand oktober wedstrijd

Herfst – Piet Haaksma. Hier herken je het echte fotografische oog. Prachtige afkadering van een bomenrij. Dit is de winnaar Foto van de Maand oktober wedstrijd !

Elke maand

Deelnemers aan de Roots Foto van de Maand wedstrijd maken kans op een extra plekje in de schijnwerper! We publiceren in de eerste week van de maand, de tien foto’s die nét niet bij de selectie van de afgelopen maand zijn gekomen (maar die we toch wel even in de schijnwerpers willen zetten). Ook plaatsen we maandelijks hier op de site de tien geselecteerde beelden die ook in het blad komen. Bij iedere foto plaatsen we een reactie van de redactie.

Dus voortaan is er nog meer reden om mee te doen met de Foto van de Maand wedstrijd! Want wie weet staat jouw foto hierbij de volgende maand …

Wil je deze maand meedoen? Het thema voor december is Roofvogels en uilen. Meedoen kan nog tot en met 12 december 2019. Meedoen kan hier. Op 16 december start de Foto van de Maand januari wedstrijd, met als thema “wintermacro’s”.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Foto van de Maand