wandelen Terschelling

Wandelen Terschelling: verlangen naar het noorden

Wandelen op Terschelling is beslist een goed idee: verken de prachtige natuur van de Noordsvaarder en het Noordzeestrand en geniet onderweg op hoge duintoppen van adembenemende uitzichten. Met Roots-arrangement!

Roots is hét magazine dat je midden in de natuur brengt met adembenemende natuurfotografie, prachtige natuurreportages en tips geeft om zelf de mooiste foto’s te maken!

Interactieve wandelkaart

Bekijk hier al de Roots wandelroutes

Meer wandelberichten

Seinhuisje
Wandelen

Vakantiehuis Seinhuisje: slapen op het hoogste duin

Toe aan een paar dagen onthaasten op een plek met een ongekend uitzicht over de westpunt van Terschelling? In vakantiehuis Seinhuisje, gelegen op het hoogste duin van dit eiland, ervaar je het ultieme waddengevoel. Vooral als de zon ondergaat.

wandelen zuid-limburg\
Wandelen

Wandelen Zuid-Limburg: de 9 mooiste natuurroutes

Wandelen in Zuid-Limburg voelt alsof je op vakantie bent. Geniet van adembenemende wandelroutes en laat je verrassen door de schitterende natuur: van wilde kat tot waterspreeuw. Roots selecteert 9 mooie natuurwandelingen.

Wandelen Markelo: wandelaar op Markelose Berg
Wandelen

Wandelen Markelo: van berg naar berg

Een klein bultje heet in Overijssel meestal een belt, maar een flinke heuvel noemen ze hier met enige overmoed een berg. Rondom Markelo liggen een paar prachtige exemplaren. Je verkent ze tijdens deze wandeling, die grotendeels over het indrukwekkende landgoed Weldam loopt.

hunebed Drenthe
Wandelen

Wandelen Drenthe: de 8 mooiste natuurroutes

De provincie Drenthe is een walhalla voor wandelaars. Met deze wandelroutes door Drenthe ontdek je onder meer de beekjes van de Drentsche Aa en je wandelt langs het bolwerk van de tapuit.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!

landgoed De Utrecht is onder van de Kempische landgoederen
Wandelen

Kempische landgoederen: door Brabants winterland

In het zuiden van Noord-Brabant vind je vijf Kempische landgoederen, samen goed voor ruim 40 km2 aaneengesloten natuur. Met deze nieuwe wandelroute van Roots verken je twee van deze landgoederen: Wellenseind en De Utrecht.

Noordlaarderbos met beuken
Wandelen

Noordlaarderbos: er was eens een sprookjesbos

Het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder zijn gebieden met een rijke historie vlak bij het Drentse Zuidlaren. Volgens boswachter Hanne-Wil Kievitsbosch voelt het Noordlaarderbos als een heus sprookjesbos.

Wandelen Veluwe, wandelaar in de ochtendmist
Wandelen

Wandelen Veluwe: van zand naar water

Aan de noordrand van de Veluwe ligt het bosrijke landgoed Hulshorst. Vanaf hier wandel je via prachtige (kasseien)paadjes en weids grasland vol ganzen naar de oevers van het Veluwemeer.

De wandelgidsen van Roots