Win een camerarugzak van Lowepro

Daniël Mulder

30 April 2019 .

camerarugzak

Roots test maandelijks outdoorspullen voor buiten. Deze maand is dat een camerarugzak van Lowepro. Roots-redacteur Paul Böhre nam de Flipside Trek BP 350 AW mee naar buiten. Zijn oordeel: “Wat een lekker ding.” Lees zijn testoordeel hieronder. En leuk: Roots mag 1 exemplaar weggeven.

camerarugzak

Het kan. Op slag verliefd worden op een rugzak. Op de Lowepro Flipside Trek BP 350 AW camerarugzak bijvoorbeeld. Wat een lekker ding! Je ziet in een oogopslag dat dit een perfecte rugzak is voor een dagtocht. Compact, maar vooral ook heerlijk comfortabel door de brede en lange schouder- en heupbanden. Eenmaal omgehangen voel je hem vrijwel niet. Geen zeurende reispartner dus.

De tas is bijzonder functioneel: het cameravak beslaat de onderste helft van de tas, waarin je gemakkelijk een camerabody en drie of vier objectieven kunt opbergen. Het interieur kun je zelf inrichten dankzij de klittenbandverdeler. Bovenin is een ruim vak voor andere spullen, lunchpakket of zelfs je jas. Aan de voorkant zit een vak voor je telefoon of 10-inch tablet. Extra handig: het cameravak is toegankelijk via de achterkant van de tas. Dat is niet alleen veilig, het zorgt er ook voor dat je snel bij je apparatuur kunt zonder de tas op de grond te hoeven leggen.

Kortom: het innerlijk deugt en het uiterlijk ook. En dan krijg je ook nog eens twintig jaar garantie op je liefje. Wat wenst een actief en fotograferend buitenmens eigenlijk nog meer?

LowePro Flipside Trek BP 350 AW. Prijs € 128,-. Info: degreef-partner.nl/lowepro.

camerarugzakWINNEN

Roots geeft 1 exemplaar weg van deze rugzak. Kans maken? Mail je naam en adresgegevens voor 17 mei naar: [email protected].

Actie-informatie
1. De redactie van Roots selecteert uit de binnengekomen inzendingen willekeurig 1 winnaar.
2. De actie loopt t/m 16 mei 2019.
3. De actie wordt georganiseerd door NSM en Roots.
4. De totale waarde van de rugzak is € 128.
5. Deelnemers jonger dan 18 moeten voor deelname toestemming vragen aan hun ouders.
6. Kijk hier voor de overige actievoorwaarden.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotografie