En deze foto’s staan ook in de nieuwe Roots Natuuragenda

René Alblas

27 July 2018 .

Wie staan er in de nieuwe Roots Natuuragenda 2019? De agenda komt over een maand in de winkel en de webshop. Een nieuwe sneak preview van enkele winnaars van de Roots Natuurfotowedstrijd 2018.

De jurering voor de Roots Natuurfotowedstrijd 2018 is inmiddels afgerond. Bijna 5000 inzendingen kwamen er binnen. Daarvan zijn de 97 beste foto’s uitgekozen. Die foto’s zijn terechtgekomen in de Roots Natuuragenda 2019. Deze agenda verschijnt in de tweede helft van augustus.

De jury

Eind juni is de jury weer bijelkaar gekomen om de 15 allerbeste foto’s te kiezen uit de uit de 97 foto’s die in de Natuuragenda zijn terechtgekomen.  Deze jury bestond uit drie Rootsredacteuren. Namelijk René Alblas, Fanny Glazenburg en Caroline Vogel. En daarbij twee professionele natuurfotografen: Mart Smit en Bart Heirweg.

De 97 fotografen van wie een foto in de agenda is gekomen, hebben inmiddels bericht gekregen. De 15 prijswinnaars krijgen rond 1 augustus bericht. Dus het blijft nog even spannend!

Onderaan dit artikel publiceren we weer drie beelden die in de Roots Natuuragenda 2019 zijn terechtgekomen. We maken het bovendien extra spannend: 1 van deze drie beelden is 1 van de 15 prijswinnaars. Heb jij al een idee welke dat kan zijn?

Ten slotte: kijk hier nog even wat de eerder bekend gemaakte winnaars zijn.

Martijn Nugteren

 

Anne Marie van Alem

 

Ronald Van Eenige

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotografie