Fotoworkshop Winterlicht, met korting voor Rootslezers

René Alblas

11 January 2019 .

De fotoworkshop Winterlicht is een leuke manier om zowel binnen als buiten met natuurfotografie bezig te zijn. En met goede begeleiding!

Tuinfotograaf en biologiedocent Hans Clauzing geeft op 23 februari een fotoworkshop in de Hortus van Leiden. Tijdens deze workhop kun je van hem leren hoe je in dit jaargetijde een stralende foto in de schemerige, tropische kassen van de Hortus in Leiden kunt maken. Daarnaast geeft hij uitleg over hoe je de tintelende sfeer van een winterse dag het beste in beeld kunt brengen.

Techniek en praktijk

Tijdens de workshop wordt er eerst stilgestaan bij de verschillende instellingen op je camera zoals ISO en witbalans. Na deze korte instructie kun je zelf aan de slag, zowel buiten in de tuin als in de kassen. Tijdens het fotograferen staat Clauzing klaar om je persoonlijke vragen te beantwoorden en je verder te begeleiden. Na afloop zal hij ook van iedereen een aantal foto’s  (online) bespreken. Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Praktisch

Locatie: Hortus Leiden, Rapenburg 73, Leiden. Meer info over de Hortus vind je hier.

Datum: 23 februari

Tijd:10.30 uur.

Prijs: €49,50 inclusief drankje en versnapering.

KORTING VOOR ROOTSLEZERS:

Mail naar [email protected] om je in te schrijven en vraag om de Rootslezerskorting, je betaalt dan slechts €44,50.

Iets over de docent

Hans Clauzing is al meer dan 20 jaar actief met voornamelijk tuin- en botanische fotografie. In 1996 begon hij zijn tuinfotografiecarrière bij het magazine Mijn Tuin (later Home & Garden). Zijn reportages zijn regelmatig te vinden in buitenbladen zoals Groei & Bloei, Tuinseizoen, Landleven, Tuin & Landschap en Buitenleven.

 

Tintelende winterfoto van Hans Clauzing

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Agenda