Asferico winnaars

redactie

28 April 2014 .

Vorige week zijn de winnaars van de Italiaanse Asferico natuurfotowedstrijd bekend gemaakt. Deze fotowedstrijd heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd en veel Belgische en Nederlandse topfotografen wisten daar al een prijs weg te slepen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal Nederlandse en Belgische winnaars. (Paul van Hoof en Johan van de Watering en Flip van Boven, Edwig Vanhassel en Frederic Demeuse)

a mingoranceDe redactie van Roots is gek op deze eervolle vermelding in de categorie zoogdieren, van de Spanjaard Francisco Mignorance.

Ook fraai is deze winnaar van de zoogdierencategorie van de Duitser Radomir Jakubowski…a jakubowski

a Vizl

…en deze eervolle vermelding in de plantencategorie van de Mexicaanse fotograaf Christian Vizl. In de jury zat onder andere Theo Bosboom, hij is dit jaar ook weer jurylid bij de Roots Natuurfotowedstrijd. Bosboom is erg te spreken over de Asferico: ‘Er is weer een prachtige selectie uitgekomen.’

Klik hier om alle winnaars te zien. Behalve de hoofdprijswinnaar, die wordt bekend gemaakt tijdens het Asferico festival dat van 1 tot 4 mei wordt gehouden in Comacchio. (meer info over het festival klik hier).

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws