1 jaar Roots + de Bynolyt Stern verrekijker

redactie

19 January 2021 .

Bynolyt Stern 8x32

In samenwerking met het Vogelinformatiecentrum Texel hebben wij een speciale aanbieding. Als je nu abonnee wordt van Roots ontvangt je 1 jaar Roots + de Bynolyt Stern 8×32 verrekijker voor slechts € 155 (i.p.v. € 251,50)

Over de Bynolyt Stern 8×32

Bynolyt Stern 8x32

De BYNOLYT STERN 8X32 is de ideale verrekijker voor mensen die eropuit willen trekken en op zoek zijn naar een lichte en compacte, goed presterende verrekijker. Deze kijker blinkt uit in prijs/kwaliteit en beschikt over mooi contrastrijk beeld, gecombineerd met een waterdichte, robuuste behuizing. Afgewerkt in een prettig aanvoelend rubber jasje kan de kijker tegen een stootje. De kijker biedt een breed beeldveld van 130 meter zodat een vogel of ander onderwerp snel gevonden wordt. De 32mm-lenzen bieden een mooi compromis tussen formaat (je neemt ‘m makkelijk mee) en lichtsterkte. Tot in de vroege schemer heb je dankzij de multicoating op alle lenzen een helder, kleurecht en contrastrijk beeld. De kijker wordt compleet geleverd met brede draagriem, lensdoppen en een comfortabele tas om alles mee te nemen.

Specificaties:
Vergroting: 8x
Diameter objectieflens: 32 mm
Beeldbreedte op 1.000 meter afstand: 130 meter
Uittredepupil: 4 millimeter
Gewicht: 554 gram
Kortste scherpstelafstand: 2 meter
Garantie: 10 jaar

Mocht je  verder nog vragen hebben over de verrekijker, dan kan je contact opnemen met het Vogelinformatie Centrum Texel via: 0222-316249 of [email protected].

Je kunt helaas geen gebruik meer maken van deze aanbieding. OP=OP was op deze aanbieding van toepassing.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws