De Roots van februari 2019 is uit!

René Alblas

18 January 2019 .

De Roots van februari 2019 ligt nu in de winkel en op de deurmat van abonnees. In deze frisse wintereditie mooie verhalen over Russische wolven, de notenkraker, Spitsbergen, wandelen aan de rand van de Veluwe, genieten van dieren in de sneeuw en verder een interessante kwestie: brandstoffen maken van algen. In het eerste decennium van deze eeuw werd het als een milieuwonder aangekondigd: brandstof maken uit algen. Het leek een fantastisch alternatief voor benzine, diesel en kerosine. Maar wat is er van terecht gekomen?

Nieuwe column

Ook in de Roots van februari 2019: een nieuwe columnist: bioloog en natuurfotograaf René Krekels. Zijn column heet de kleintjes van Krekels, over de wereld van insecten en ander klein spul. Ook in dit nummer: de oproep om mee te doen aan de nieuwe Roots Natuurfotowedstrijd. Hier lees je meer over deze wedstrijd.

Roots online bestellen

Ook zo’n zin in zo’n lekker lees- en kijkmagazine voor de koude winteravonden? Maar geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel de nieuwste Roots dan online in onze webshop. Je kunt daar ook alle Rootsboeken kopen!

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws