3 fotoworkshops met Roots-fotograaf Ernst Kremers

Daniël Mulder

29 October 2016 .

Sallandse Heuvelrug _ wandelroute Roots

Landschapsfotograaf Ernst Kremers, die ook geregeld voor Roots fotografeert, geeft op 5 en 20 november de workshop Creatieve natuurfotografie. In deze workshop is je eigen creativiteit het belangrijkste. Ernst Kremers helpt je om op een creatieve wijze naar je omgeving te kijken om zo te komen tot nieuwe verfrissende foto’s. Voor deze workshop heb je een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig.
Op 6 november kun je de workshop Landschapsfotografie volgen. Er komen verschillende technische aspecten aan bod voor het maken van sfeervolle landschapsfoto’s. Voor deze workshop heb je een digitale camera nodig.


De workshops vinden plaats op de Holterberg en duren vier uur. Kremers woont zelf vlak bij de Holterberg en kent de omgeving dus goed. De workshops zijn bedoeld voor fotografen met enige ervaring/gevorderden. De prijs voor een workshop is € 59 (incl. boekje Basiscursus natuurfotografie). Roots-lezers krijgen € 5 korting bij het volgen van een van de drie workshops. Vul bij de aanmelding (via een van de onderstaande links) in het veld ‘Bon Code/Coupon Code’ de volgende kortingscode in: RtS16nFwS.

Creatieve natuurfotografie, 5 november.
Landschapsfotografie, 6 november.
Creatieve natuurfotografie, 20 november.

Foto’s: Ernst Kremers

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotografie