3 fotoworkshops met Roots-fotograaf Ernst Kremers

Daniël Mulder

29-10-2016 00:00:00

Sallandse Heuvelrug _ wandelroute Roots

Landschapsfotograaf Ernst Kremers, die ook geregeld voor Roots fotografeert, geeft op 5 en 20 november de workshop Creatieve natuurfotografie. In deze workshop is je eigen creativiteit het belangrijkste. Ernst Kremers helpt je om op een creatieve wijze naar je omgeving te kijken om zo te komen tot nieuwe verfrissende foto’s. Voor deze workshop heb je een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig.
Op 6 november kun je de workshop Landschapsfotografie volgen. Er komen verschillende technische aspecten aan bod voor het maken van sfeervolle landschapsfoto’s. Voor deze workshop heb je een digitale camera nodig.

Sallandse Heuvelrug _ wandelroute Roots
De workshops vinden plaats op de Holterberg en duren vier uur. Kremers woont zelf vlak bij de Holterberg en kent de omgeving dus goed. De workshops zijn bedoeld voor fotografen met enige ervaring/gevorderden. De prijs voor een workshop is € 59 (incl. boekje Basiscursus natuurfotografie). Roots-lezers krijgen € 5 korting bij het volgen van een van de drie workshops. Vul bij de aanmelding (via een van de onderstaande links) in het veld ‘Bon Code/Coupon Code’ de volgende kortingscode in: RtS16nFwS.

Creatieve natuurfotografie, 5 november.
Landschapsfotografie, 6 november.
Creatieve natuurfotografie, 20 november.

Foto’s: Ernst Kremers

Recente Editie

Meer Natuurfotografie