Ga naar het Lowland Photo Festival in Antwerpen

admin

30 September 2019 .

Wie liefhebber is van natuur en fotografie, kent ongetwijfeld Lowland Photo Festival. Op 7 en 8 december vindt de zesde editie van het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen plaats in Kinepolis in Antwerpen. Een absolute must voor natuurfotografen.

Uiteraard komt natuurfotografie in al haar vormen aan bod: van macrofotografie tot luchtfotografie, van vogelfotografie tot wildlife. Je droomt weg bij de verbluffende reisverhalen van topsprekers en krijgt tips waar je zelf mee aan de slag kunt. De exclusieve laserprojector en het reusachtige bioscoopscherm maken Kinepolis dé plek voor dit unieke festival.

Tijdens het grootste natuurfotofestival zijn er lezingen van beroemde natuurfotografen en prachtige exposities. Ook is er een grote natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops. Dit jaar zullen onder andere Art Wolfe, Roy Mangersnes, Michel d’Oultremont, Martin van Lokven en Jan van der Greef hun opwachting maken.

Met korting naar het Lowland Photo Festival

En goed nieuws: lezers van Roots kunnen met korting het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival bijwonen! Voor een dagticket betaal je dan 42 euro per persoon (in plaats van 47 euro). Voor een weekendticket betaal 74 euro per persoon (in plaats van 84 euro). Bestel hier je tickets en selecteer bij jouw bestelling de optie ‘Ja, ik ben lid’.  Tik op het einde van de bestelprocedure ‘ROOTS’ in het opmerkingenveld om gebruik te maken van de korting.

Meer info

Kijk voor meer informatie over het lezingenprogramma, de bereikbaarheid van Kinepolis en de entreeprijzen op landschapvzw.be/lowland.

Foto: Michel d’Oultremont

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Agenda