Roots inspiratie

René Alblas

31 December 2014 .

Mooi werk van Gerda Feeterse van Leeuwen

DOOR: RENÉ ALBLAS

Werken voor een tijdschrift als Roots is heel inspirerend. Ik ben altijd bezig met onderwerpen die me interesseren en ik zie heel veel mooie foto’s langskomen. Ik ontmoet veel bevlogen mensen die op de één of andere manier ook helemáál gaan voor de natuur. En elke maand ligt er natuurlijk weer zo’n prachtig eindproduct.

Het allerleukste vind ik misschien nog wel de blije reacties die we met ons blad kunnen oproepen. Dankbare mailtjes en berichtjes op Facebook motiveren mij enorm (en mijn collega’s ook!). Een leuk voorbeeld is de fotograaf Gonnie van de Schans. In  het januarinummer van Roots staan twee foto’s van haar, ze won namelijk de eerste en de derde prijs in de Foto van de Maand wedstrijd. Bovendien staat één van deze twee foto’s op de cover. Gonnie was helemaal in de wolken van zoveel waardering voor haar werk. Op haar blog vertelt ze erover en toont ze trots hoe ’haar Roots’  in de winkel staat.

Afgelopen week kwamen er nog twee spontane berichtjes binnen van mensen die geïnspireerd zijn geraakt door Roots. Zo nam Gerda Feeterse van Leeuwen de cover van Roots maart-2014 als uitgangspunt voor deze schitterende aquarel. Daar word ik nou blij van.

En alsof dat nog niet genoeg was stuurde Ingrid Vaane een prachtige kuifmees aquarel, gebaseerd op de coverfoto van Gonnie van de Schans. (zie foto bovenaan dit bericht)

Hoeveel moois kun je teweeg brengen als blad?

Ik wens iedereen een inspirerend 2015!

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotografie