Roots is er !!!

redactie

21 August 2011 .

Het is zover. Een prachtige rups van 32 jaar oud, genaamd Grasduinen, heeft zich ontpopt tot een schitterende vlinder die helemaal in deze tijd past. We noemen hem Roots. Welkom op de site van het nieuwste, mooiste en enige onafhankelijke natuurblad van Nederland en België.

In Roots vind je wat je ook in Grasduinen vond: wandelroutes, natuurreportages, natuurreizen en bijzondere natuurfoto’s. Maar Roots biedt meer: stadsnatuur in de vorm van de mooiste stadsparken en de beste biologische adressen en de leukste groenspots per stad. Verder interviewen we ieder maand een bekende Nederlander (Martin Simek is de eerste) over zijn haar of haar favoriete natuurplek, we ontrafelen de sterrenhemel boven ons en we laten zien wat we van dieren kunnen leren. In het septembernummer schrijven we bijvoorbeeld over het nut van niksen.

Dit en meer vind je in de 124 pagina’s dikke Roots. Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Roots ligt nu in de winkel. Of ga naar www.zester.nl/roots en profiteer van een zeer voordelig kennismakingsaanbod: 3 nummers voor slechts 12,50 euro.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws