Winnaars gezocht

redactie

22 February 2012 .

Heb je zin om een prachtige fotografiereis of een andere fraaie prijs te winnen? Doe dan mee met de Roots Natuurfotowedstrijd 2012. Je hebt nog tot 1 april de tijd om in te sturen.

De jaarlijkse Roots Natuurfotowedstrijd loopt volop . Deze wedstrijd is voor veel fotografen de manier om een stapje verder te komen in hun fotografische carrière. Veel winnaars van eerdere jaargangen hebben inmiddels een naam opgebouwd! Er zijn mooie prijzen te winnen en natuurlijk komen de 100 beste foto’s in de Roots agenda 2013. Kortom, stuur je foto’s naar Roots.

Zo doe je mee

Upload je foto’s uiterlijk zondag 1 april 2012 via www.rootsmagazine.nl. Het soort bestanden dat je uploadt, de spelregels, de adresgegevens die je achterlaat – het wijst zich op de site vanzelf. Daar vind je ook een overzicht van alle prijzen.

De jury bestaat uit hoofdredacteur Fanny Glazenburg, chef-redacteur Caroline Vogel, beeldredacteur René Alblas en natuurfotografen Edwin Giesbers (tevens jurylid bij de Veolia Environment Wildlife Photographer of the Year) en Theo Bosboom (tevens jurylid bij de GDT European Wildlife Photographer of the Year). De winnaars krijgen medio augustus bericht.

Foto: met deze foto won Wilco Dragt de eerste prijs in de categorie Art of Nature van de Roots Natuurfotowedstrijd 2011.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws