Wat is jouw mooiste natuurervaring?

René Alblas

17 May 2019 .

Heb jij een mooie natuurervaring die je wilt delen met Roots?  Schrijf je verhaal op en stuur het naar de redactie van Roots!

In het dubbeldikke winternummer  (december 18/januari 19) publiceerde Roots op een achttal pagina’s de mooiste persoonlijke natuurervaringen van de medewerkers van Roots. Onder de noemer “Het grote genieten” publiceerden we onder andere verhalen over eksters in een achtertuin, een adembenemend mooi meer in de Dolomieten, een plataan op een camping en de gieren van de Provence.

Foto: Mees van den Ekart

Schelpjes op het strand

Er kwamen veel positieve reacties binnen over deze mooie persoonlijke verhalen die meestal over hele kleine dingen in de natuur gaan. Rootslezers begrijpen hoe je urenlang kunt genieten van schelpjes op het strand of een vleermuis onder de dakgoot.

Daarom hebben we besloten in de toekomst meer van deze persoonlijke natuurervaringen te gaan publiceren in Roots. En daar kan iedere Rootslezer aan mee doen! Heb je iets moois meegemaakt in de natuur, schrijf het op en stuur het naar de Rootsredactie! Het kan ergens ver weg tijdens een vakantie zijn gebeurd, maar verhalen over iets moois in jouw achtertuin zijn ook welkom.

Foto: Jesse Brouwer

Perfecte schrijver

We verwachten niet dat in iedere Rootslezer een perfecte schrijver huist. Dat is geen enkel probleem. Schrijf gewoon op wat je hebt meegemaakt of ervaren en onze eindredacteuren doen de finishing touch! Als je ook een foto hebt van hetgene dat je beschrijft, zou dat heel mooi zijn. Maar verhalen zonder foto zijn ook prima.

Je kunt je natuurervaringen sturen naar: [email protected]  al of niet voorzien van een foto.

Om je geheugen nog even op te frissen, hebben we hieronder een deel van het artikel met de persoonlijke natuurervaringen van de Rootsmedewerkers geplaatst.

Doe mee en wie weet kom je binnenkort jouw verhaal tegen in Roots!

 

 

Foto bovenaan: Natasja Jansen

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws