18 tot en met 27 september: Tien dagen biologisch

redactie

15 September 2014 .

Van bitterballen tot koffiepads, je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een biologische variant van. Je kunt er je hele boodschappenkar mee vullen, alleen weet nog niet iedereen dat. En dat terwijl er toch steeds meer mensen voor biologisch gaan.


Om het licht eens per jaar een beetje extra over de wereld van de biologische voeding te laten schijnen organiseert Bionext de Bio10daagse. Laat jezelf van 18 tot en met 27 september met je neus in de biologische boter vallen en ontdek hoe veelzijdig en lekker het aanbod is.


Thema van de Bio10daagse is dit jaar; ‘Samen eet het lekkerst’. Eten is een sociale aangelegenheid en smaakt zoveel beter als je dat met elkaar doet, aan tafel en zonder tussenkomst van tv of tablet. Bewust eten gaat verder dan de keuze voor wat je koopt.


Doe tijdens de 10daagse mee aan de Smaakmakend kookwedstrijd, picknick tussen de gewassen van een biologisch-dynamische tuinder of loop binnen bij een van de vele biologische speciaalzaken en ontdek nieuwe producten.


Voor meer informatie en activiteiten: klik hier.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Agenda