24 en 25 mei – Festival Veluwse Fotodagen

redactie

13 May 2014 .

Ben je gevorderde fotograaf, beginner of een pure natuurliefhebber: neem dan een kijkje op de Veluwse Fotodagen. Voor het eerst zal dit festival plaatsvinden in Nederland. De Veluwse Fotodagen is een initiatief van Cameratools, Veluwe-fotograaf Geurt Besselink en Jan Vermeer (topfotograaf en hoofdredacteur van Natuurfotopassie). Het festival vindt plaats bij het voormalig zendgebouw in Radio Kootwijk dat geheel in het teken zal staan van natuur, fotografie en film.

Tijdens deze dagen kom je door middel van lezingen alles te weten over natuur en fotografie door gerenommeerde natuurfotografen zoals Johan van de Watering, Theo Bosboom, Ernst Dirksen, Paul van Hoof en David Pattyn. Buiten kun je interessante workshops volgen, over onder andere macrofotografie en landschapsfotografie in de eindeloze Veluwse natuur.

Ook is er aan de kinderen gedacht tijdens deze dagen: ze kunnen zelf aan de slag met een camera tijdens een workshop natuurfotografie onder leiding van Kidsklix. Ervaring of een camera hebben ze niet nodig, voor apparatuur wordt gezorgd.

 

Voor meer informatie over dit nieuwe festival kun je terecht op de website van de Veluwse Fotodagen. Ook vind je hier meer informatie over de route, pendelbussen (niet met openbaar vervoer bereikbaar) en het programma per dag. Voor dit festival moet je vooraf kaarten bestellen.

 

Datum: zaterdag 24 mei en zondag 25 mei
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: Dagkaart € 10,- en een Passe Partout (beide dagen) is € 15,-. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang.
Adres: Radio Kootwijk ligt midden op de Veluwe
Foto: Geurt Besselink

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Agenda