Kom je ook naar NatureTalks op 10 en 11 november?

René Alblas

11 October 2018 .

Hét natuurfotofestival van Nederland, NatureTalks, wordt dit jaar op 10 en 11 november georganiseerd. Het is de derde editie van dit festival en vindt wederom plaats in de Reehorst in Ede.

Staffan Widstrand

Er zijn weer diverse boeiende fotografen uitgenodigd om hun werk te tonen. Zoals Staffan Widstrand die zijn project Wild Wonders of China komt toelichten en de Brit Peter Cairns toont onder andere prachtige beelden uit Schotland. Andere sprekers zijn bijvoorbeeld Theo Bosboom, Leon Baas, Andy Rouse, Mario Suárez, Maximillian Hornisch en Judith Borremans.

Foto van Leon Baas

 

Er is een hoofdprogramma waar de internationale en de meest bekende Nederlandse fotografen zullen optreden, daarnaast is er een basisprogramma waar de iets minder bekende fotografen te zien zijn.

Kaarten winnen

Roots geeft voor dit festival een VIP arrangement voor twee personen weg! ( dat wil zeggen het hele weekend gratis toegang voor 2 personen, meet and greet met een spreker naar keuze, lunch, diner en gratis parkeren). Wat je daarvoor moet doen?

Ga naar de Facebookpagina van Roots. Like het bericht en geef aan dat je graag wilt komen en tag daarbij de persoon die je mee wilt nemen. Op 18 oktober vindt de loting plaats en maken we bekend wie de prijs heeft gewonnen. Al een kaartje gekocht en de winnaar? Geen probleem, dan krijg je het bedrag terug.

Kaarten kopen

Info en tickets voor het festival (vanaf 25 euro) koop je op de site. Daar bestel je ook de tickets voor de masterclasses van onder andere Theo Bosboom en Leon Baas..

Prijswinnende foto van Theo Bosboom

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Agenda