Spirit of nature: gebruik je zintuigen als voelsprieten

Daniël Mulder

24 April 2018 .

wieden

Hoor de wind ritselen in het riet en ruik de lente. In natuurgebied De Wieden kun op zondag 29 april met een gids van Spirit of Nature zwerven over het water en je zintuigen aanscherpen.

wieden

Witte waterlelie.

Stilte en beleving staan voorop bij deze vaartocht van Spirit of Nature. Tijdens de tocht ga je in een kleine groep op avontuur. Je komt langs de bijzondere en soms verborgen plekken van dit bijzondere natuurgebied. Hoor de wind door het riet waaien, voel het water tussen je vingers. Een ruik hoe de lente haar entree maakt. Het is een mooie gelegenheid de dagelijkse beslommeringen van je af te werpen. En na twee uur heb je je voelsprieten weer aangescherpt.

Spirit of Nature

Spirit of Nature is een initiatief van Landschap Overijssel, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en IJssellandschap. De vaartocht in De Wieden is één van de vele tochten die Spirit of Nature organiseert in de verschillende natuurgebieden van de organisaties in Overijssel.

Wieden praktisch

De vaartocht begint om 9 uur. Rond 11 uur is die afgelopen. Deelname kost € 19. Leden van Natuurmonumenten betalen € 14. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie: Bezoekerscentrum De Wieden.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Agenda