Kikkers in actie

René Alblas

23 February 2020 .

Deze prachtige opname van een kikkers in actie is gemaakt door Rachel van der Zwaan. Dit zegt de fotograaf zelf over de foto: “In het voorjaar is het altijd feest in de plas.” Dynamiek in de natuur, dat is het thema van de Roots Foto van de Maand maart wedstrijd. Daar past deze foto van springende kikkers prima bij, het is dan ook de nieuwe Roots Foto van de Week.

Rachel zond deze foto van kikkers in voor de Roots Foto van de Maand maart wedstrijd.

Wil je ook meedoen?

Wekelijks kiest de redactie van Roots een Foto van de Week uit de inzendingen voor de wedstrijd Foto van de Maand. Je kunt nu inzenden voor de februariwedstrijd. Het thema voor de maartwedstrijd is “Dynamiek in de natuur”. Inzenden voor dit thema kan tot en met 15 maart.  Op 17 maart start de Foto van de Maand april wedstrijd. Het thema voor de wedstrijd van maart is “Nederlandse vogels”.

Klik hier om mee te doen met de maartwedstrijd.

 

kikkers

De uitslag: de 10 beste en 10 eervolle vermeldingen

De 10 beste foto’s van de Roots Foto van de Maand maart wedstrijd worden gepubliceerd in het meinummer van Roots. Medio april publiceren we de winnaars ook op deze site. Begin april tonen we op de Rootssite alvast 10 eervolle vermeldingen. Dat zijn foto’s die net niet bij de eindselectie van de maartwedstrijd zijn terechtgekomen, maar wel een beetje extra aandacht verdienen. Dus hou deze site in de gaten. Een kijkje nemen bij de eervolle vermeldingen van de vorige maanden? Kijk dan hier.

Wil je meedoen met de maartwedstrijd? Stuur dan hier je foto’s in!

We kijken alvast een beetje vooruit. Hierbij de thema’s van de komende Foto van de Maand wedstrijden:  April – Nederlandse vogels, Mei – In mijn achtertuin, Juni – Big five van Nederland

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Foto van de Week