Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op je favoriete foto!

René Alblas

31 May 2024 .

Wie wint de publieksprijs van de Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2024 ? Je kunt vanaf nu weer stemmen op jouw favoriete inzending.

Uit de bijna 5000 inzendingen voor de Grote Roots Natuurfotowedstrijd selecteerde de jury – bestaande uit Caroline Vogel (hoofdredacteur), René Alblas (redacteur) en de natuurfotografen Edwin Giesbers en David Pattyn – 25 foto’s waarop gestemd kan worden. Aan jou de keuze: welke foto is jouw favoriet?

Hoe stem je voor de Roots Natuurfotowedstrijd 2024?

Ga naar de stempagina rootsmagazine.nl/natuurfotowedstijd2024 en klik op het hartje onder jouw favoriete foto. Per persoon mag er één stem worden uitgebracht. De drie foto’s met de meeste stemmen krijgen een prijs.

Je kunt stemmen tot en met 30 juni 2024.

Wat kun je winnen als stemmer?

Door te stemmen maak je kans op één van de Vollemaanwandelingen voor 2 personen van Staatsbosbeheer of één van de natuurboekenpakketten. Winnaars krijgen eind augustus bericht via een email.

Wanneer zijn de winnende foto’s te zien?

In Roots nummer 10, die verschijnt op 17 september, publiceren we de hoofdprijswinnaar, de zes categoriewinnaars en de drie publieksprijswinnaars.

Ja ik ga stemmen!

Een deel van de selectie waarop gestemd kan worden

En verder

Eind augustus verschijnt de Roots Natuuragenda 2025. Hierin vind je de 107 beste inzendingen van de Natuurfotowedstrijd 2024 . Waaronder dus ook de 25 foto’s waarop gestemd kan worden.

Dit waren de winnaars van de Roots Natuurfotowedstrijd 2023.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Fotografie