De winnaars van de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2019

René Alblas

19 July 2019 .

En daar zijn ze dan: de winnaars van de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2019.

De afgelopen 6 weken kon er gestemd op de 108 beste inzendingen voor de Roots Natuurfotowedstrijd 2019. Voor deze wedstrijd kwamen ruim 6500 inzendingen binnen. De redactie van Roots selecteerde hieruit de 108 beste foto’s, die vervolgens een plekje in de Roots Natuuragenda 2020 kregen.

Op diezelfde 108 foto’s kon giedereen zijn stem uitbrengen. En dat is dus de afgelopen weken massaal gedaan! Er kwamen ruim 2000 stemmen binnen. Onder de stemmers is een schitterend Roots-boeken pakket verloot. De winnaar daarvan heeft inmiddels bericht gekregen.

Nikon Z 6

Hieronder vind je de 25 foto’s die de meeste stemmen haalden. Eén daarvan heeft dus de allermeeste stemmen gekregen en krijgt op 8 september tijdens een feestelijke uitreiking in de Hortus Botanicus Amsterdam, de hoofdprijs uitgereikt. De Nikon Z 6 camera. Dat is een full frame mirrorless camera die professionele resultaten levert. In combinatie met het 24-70 millimeter objectief kun je prachtige details vastleggen. Deze schitterende camera heeft een waarde van €2.899,-.

Wie deze hoofdprijs gaat winnen, dat houden we nog geheim. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Dit zijn de winnaars van de Roots Natuurfotowedstrijd Publieksprijs 2019

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotowedstrijd 2019