Natuurfotowedstrijd 2024: Stem nu op je favoriete foto!

René Alblas

24 June 2024 .

Wie wint de publieksprijs van de Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2024 ? Breng nu je stem uit op jouw favoriete foto. Het kan nog tot en met 30 juni.

Uit de bijna 5000 inzendingen voor de Grote Roots Natuurfotowedstrijd zijn 25 foto’s geselecteerd waarop gestemd kan worden. De selectie is gemaakt door een jury bestaande uit Caroline Vogel (hoofdredacteur), René Alblas (redacteur) en de natuurfotografen Edwin Giesbers en David Pattyn. Aan jou de keuze: welke foto is jouw favoriet?

Hoe stem je voor de Roots Natuurfotowedstrijd 2024?

Ga naar de stempagina rootsmagazine.nl/natuurfotowedstijd2024 en klik op het hartje onder jouw favoriete foto. Per persoon mag er één stem worden uitgebracht. De drie foto’s met de meeste stemmen krijgen een prijs.

Je kunt stemmen tot en met zondag 30 juni 2024. Het stemmen gaat via je Facebook account. Als je geen Facebook account hebt, kun je (tot en met vrijdag 28 mei) ook een email-stemformulier aanvragen.

Wat kun je winnen als stemmer?

Door te stemmen maak je kans op één van de Vollemaanwandelingen voor 2 personen van Staatsbosbeheer of één van de natuurboekenpakketten. Winnaars krijgen eind augustus bericht via een email.

Wanneer zijn de winnende foto’s te zien?

In Roots nummer 10, die verschijnt op 17 september, publiceren we de hoofdprijswinnaar, de zes categoriewinnaars en de drie publieksprijswinnaars.

Ja ik ga stemmen!

Een deel van de selectie waarop gestemd kan worden

En verder

Eind augustus verschijnt de Roots Natuuragenda 2025. Hierin vind je de 107 beste inzendingen van de Natuurfotowedstrijd 2024 . Waaronder dus ook de 25 foto’s waarop je kunt stemmen.

De geweldige prijzen voor de hoofdprijswinnaar, de categoriewinnaars en de publieksjury winnaars vind je op deze pagina.

Dit waren de winnaars van de Roots Natuurfotowedstrijd 2023.

Foto bovenaan: de publieksprijs winnaar van 2023, fotograaf Gonnie van de Schans

Ja ik ga stemmen!

Deze merken ondersteunen de Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2024 :

Natuurfotowedstrijd 2024 sponsors


Meer Fotografie