4 x kans op zachte eco-handdoeken

redactie

24 April 2014 .

Yumeko staat voor eco-slapen en eco-badderen. Ze bieden duurzame kussens, dekbedden, beddengoed en badgoed. Yumeko gebruikt alleen de beste, mooiste en zachtste ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat.

Foto_1

Slapen en badderen op eco-wijze, dat is wat Yumeko biedt. Volgens het bedrijf worden hun producten gemaakt met respect voor medemens en dieren. Dus zonder gif, zonder kinderarbeid en zonder dat dieren er voor lijden. Dat slaapt en baddert namelijk veel lekkerder. En het is beter voor de katoenboeren, hun kinderen, de eenden, de schapen, het land, de rivieren en de lucht.

 

Yumeko wil je tijd in de badkamer aangenamer maken met dit setje handdoeken, gemaakt van 100 procent biologisch en fairtrade katoen. In de vier rustige kleuren Warm Taupe, Light Sand, Drak Grey en Pure White is dit extra fijn afdrogen. De handdoeken hebben een mooie geweven border aan beide zijden en zijn voorzien van een ophanglus. Roots geeft 4 x keer een set van 2 handdoeken weg. Kans maken? Laat je gegevens achter en misschien win je een set eco-handdoeken.

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws