Leuk voor de herfstvakantie: het dubbeldikke Doe-boek

Daniël Mulder

4 October 2022 .

De Doe-boeken van Roots oogsten succes in binnen- en buitenland. Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2022, dat als thema Gi-ga-groen heeft, zijn het Natuur Doe-boek, Doe-boek vogels en Doe-boek insecten gebundeld tot één superdik Doe-boek. Natuurlijk zijn de boeken ook gewoon los verkrijgbaar. Leuk voor de herfstvakantie

het dubbeldikke doe-boekDeze Doe-boeken bieden een schat aan informatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Spelenderwijs leren ze welke insecten, vogels of planten en bloemen ze waar kunnen zien; in het bos, langs de kust of in het weidelandschap. Al lezend, puzzelend en kleurend leren kinderen alles over alles uit de natuur en waar alleen dieren en planten vandaan komen.

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2022 hebben we de drie boeken gebundeld tot één superdik Doe-boek. Je betaalt dan slechts € 24,99. Natuurlijk kun je de Doe-boeken ook gewoon los bestellen.

Klein spul: Doe-boek Insecten

Een lieveheersbeestje, bromvlieg en vlinder ken je misschien wel, maar hoe zien hun baby’s eruit? En wat éét een lieveheersbeestje eigenlijk? Hoeveel keer per seconde klappert een mugje met zijn vleugels? Waar leggen sprinkhanen hun eitjes?  En hoeveel poten heeft een spin?

Ga op ontdekking en beleef de wondere wereld van insecten. Ga samen met je (klein)kind op ontdekking en beleef de wondere wereld van insecten. Na het lezen, kleuren en puzzelen kun je precies vertellen hoe het zit. Bestel eenvoudig & snel online via Roots.

Het Doe-boek Vogels in een notendop

Waar woont de keizerspinguïn? Welke vogels roepen hun eigen naam? Hoeveel bijen vangt een bijeneter? En wist je dat er 35 soorten toekans zijn? Geef de uilen kleur, teken een vogelkuif, doe de poten-quiz en leer hoe je een vetbol kunt maken om vogels naar je tuin te lokken. En het mooie is: vogels zijn overal. Dus trek eropuit, neem een verrekijker mee en genieten maar! Je bestelt het Doe-boek Vogels snel en eenvoudig online via Roots.

 

De klassieker: Natuur Doe-boek

Heeft een kikker een skelet? Zijn er ook paddenstoelen in de zomer? Hoe ziet een bevrucht ei er van binnen uit? Allemaal natuurvragen die beantwoord worden in het Natuur Doe-boek van Roots. Dit rijk geïllustreerde Doe-boek laat jonge natuurliefhebbers spelenderwijs genieten van de natuur om ons heen. Na het lezen, tekenen, plakken, kleuren en ontdekken in dit boek kunnen kinderen hun ouders precies vertellen hoe het zit. Bestel het boek, dat al in verschillende landen is verschenen, via onze webshop.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws