Echt kamperen en toch een beetje luxe

redactie

12 May 2014 .

De ene kampeerder is de andere niet. Sommigen gaan voor de echte eenvoud: alleen een tentje en een slaapzak en vervolgens zo dicht mogelijk bij de natuur leven. Anderen kiezen voor luxe in het groen: een koelkastje, een tv met schotel en riante luie stoelen. Deze discussie wordt ook gevoerd op de redactie van Roots, je leest daar meer over op Natuurbloggers, de blog van Roots.

De stichting Trekkershutten biedt nu een mooi compromis tussen deze twee kampeerstromingen: de Trek-in junior. Deze duurzame Trekkershut geeft je wel het gevoel midden in de natuur te zitten, terwijl je ’s nachts toch gewoon naar het toilet in je eigen huisje kunt. Deze eenvoudige hutten hebben een groot raam voor de optimale natuurbeleving, een keukenblok en een toilet. Precies wat je nodig hebt, douchen gaat ouderwets onder de gezamelijke campingdouche. De hut biedt plaats aan 2 tot 4 personen.

Deze hutten staan inmiddels op twee Natuurkampeerterreinen: De Duiventoren in Dorst (NB) en Voscheheugte in Mantinge (DR). Meer info, ook over andersoortige trekkershutten, vind je hier.

Foto: je eigen kleine paleisje op een natuurcamping, de Trek-in junior

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws