Expeditie IJsland – Zeeland

Daniël Mulder

15 December 2015 .

Een unieke reis om nu alvast naar uit te kijken, startend aan de noordkust van IJsland, via de Faeröer, Fair Isle en Isle of May naar Hansweert in Zeeland. Vaar van 21 t/m 28 september 2016 mee met het prachtige expeditieschip Ortelius. Onderweg heb je kans om vinvissen, orka’s, bultruggen, dolfijnen, stormvogels, grote jagers, jan-van-genten en meer te spotten!

 

De landing op Fair Isle belooft een prachtig avontuur te worden. Je brengt daar een bezoek aan de Fair Isle Bird Observatory, wat een lange geschiedenis van vogeltrek heeft. Bij Isle of May komen ook vele trekvogels rond september.

 

Boeking
Prijs: vanaf € 995 per persoon voor een vierpersoonshut. Dit is inclusief alle overnachtingen, maaltijden, koffie, thee, snacks, landingen en excursies. Exclusief vlucht naar Reykjavik/Akureyri, drank, fooien en persoonlijke uitgaven. Toeslag voor eenpersoonsgebruik van een tweepersoonshut bedraag 70%. Boekingskosten bedragen € 15 per boeking.

 

Het is mogelijk om een 4-daagse pretour te boeken op IJsland voor € 595 per persoon, voorafgaand aan de cruise. Een deel van de opbrengst van deze reis komt ten goede aan een beschermingsproject.

 

Deze reis wordt georganiseerd door Birding Breaks in samenwerking met Roots.

Boek hier deze reis.

 

Foto: een noordse stormvogel vliegt boven IJsland, Laurens Steijn

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws