Expositie roofvogels en uilen van Noordwest Europa

René Alblas

14 March 2017 .

Het boek over Roofvogels en uilen van Noordwest Europa is onlangs verschenen. Joris de Raedt maakte de prachtige illustraties voor dit boek en deze illustraties zijn vanaf vrijdag te zien in Amsterdam. Het werk van Joris kun je van 17 maart tot 17 juli bekijken in studio Mevrouw van Dale in de Hallen, Hannie Dankbaarpassage 5, te Amsterdam. Op weekdagen kun je er terecht van 10 tot 17 uur, en op zaterdag van 11.30 tot 18 uur.

Bij de expositie is ook de mogelijkheid om het boek te kopen! Lukt het je niet om naar Amsterdam te gaan, je kunt het boek natuurlijk ook online bestellen. Het boek kost €19,95.

Ook in België zijn de illustraties van Joris de Raedt te bekijken. Van 3 april tot 5 mei kun je terecht in het bezoekerscentrum Vrijbroekspark, Ridder Dessainlaan 65 in Mechelen. Dit centrum is geopend op weekdagen van 9 tot 17 uur. Op 31 maart (vanaf 17 uur)  en 1 april (13 tot 18 uur) is het boek te koop in Mechelen en is er een signeersessie.

Het boek Roofvogels en uilen van Noordwest Europa, met teksten van Roots redacteur Paul Böhre is een gezamenlijke uitgave van Roots en Fontaine uitgevers.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws