Gezocht: mooie verhalen over rugzakken en wandelschoenen

redactie

6 December 2012 .

In 2013 begint Roots met een nieuwe (wandel)rubriek. De redactie van Roots zoekt daarvoor enthousiaste wandelaars die bijzondere verhalen over hun wandelschoenen of rugzak willen vertellen.

Je staat er niet direct bij stil, maar wandelschoenen maken heel wat mee in hun leven. Sommige schoenen komen bijna nooit buiten Nederland, andere schoenen bezoeken jungles en woestijnen. Hetzelfde geldt voor rugzakken, die krijgen heel wat te verstouwen: kleding, kaarten, zakmessen, make-uptasjes, camera’s, pleisters, koffiekannen, gasbranders, enz.

Voor een nieuwe rubriek (6 x per jaar schoenen en 6 x per jaar een rugzak met inhoud) zoekt Roots naar mooie verhalen, avonturen, grappige voorvallen en anekdotes van wandelliefhebbers. Wij zijn zeer nieuwsgierig naar de mensen en de verhalen achter de schoenen of de rugzak.

 

Het idee is om je rugzak met inhoud of schoenen (je komt zelf niet in beeld) in de fotostudio van Roots in Hoofddorp te fotograferen. Ook word je daarna geïnterviewd. Wie het leuk vindt, kan daarna even een kijkje nemen op de redactie om te zien hoe Roots wordt gemaakt. Reiskosten worden vergoed en deelnemers krijgen een tas vol tijdschriften mee die bij Sanoma Media (waar Roots onderdeel van is) worden gemaakt.

 

Ben jij een enthousiaste wandelaar, of ken je iemand die mee zou willen doen, meld je dan voor 2013 aan via [email protected].

 

Foto: Roots / Daniel Mulder

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws