Gezocht: schoenen en rugzakken met een verhaal

redactie

25 July 2014 .

Roots publiceert al bijna twee jaar bijzondere en vaak zeer persoonlijke verhalen van wandelaars die met hun rugzak op of wandelschoenen aan iets bijzonders hebben beleefd. Voor die rubriek zoeken we voor een nieuw seizoen mensen die aan Roots hun verhaal willen vertellen.

Rugzak

Je staat er niet direct bij stil, maar wandelschoenen maken heel wat mee in hun leven. Sommige schoenen komen bijna nooit buiten Nederland, andere schoenen bezoeken jungles en woestijnen. Hetzelfde geldt voor rugzakken, die krijgen heel wat te verstouwen: kleding, kaarten, zakmessen, make-uptasjes, camera’s, pleisters, koffiekannen, gasbranders, enz.

Voor deze succesvolle wandelrubriek (6 x per jaar schoenen en 6 x per jaar een rugzak met inhoud) zoekt Roots naar mooie verhalen, avonturen, grappige voorvallen en anekdotes van wandelliefhebbers. Wij zijn zeer nieuwsgierig naar de mensen en de verhalen achter de schoenen of de rugzak.

Het idee is om je rugzak met inhoud of je schoenen (je komt zelf met een klien portret in beeld) in de fotostudio van Roots te fotograferen. Ook word je daarna geïnterviewd. Wie het leuk vindt, kan daarna even een kijkje nemen op de redactie om te zien hoe Roots wordt gemaakt. Reiskosten worden vergoed en deelnemers krijgen na afloop een tas vol tijdschriften mee.

 

Ben jij een enthousiaste wandelaar, of ken je iemand die mee zou willen doen, meld je dan snel via [email protected]

 

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws