De Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2018 is begonnen!

René Alblas

1 February 2018 .

Vanaf vandaag kun je inzenden voor de Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2018. Er zijn weer zeven categorieën waarvoor je kunt insturen:  Vogels, Insecten, Overige dieren, Landschap, Plantenrijk, Art of nature (voor alle abstracte en kunstzinnige natuurfoto’s) en Jongeren t/m 25 jaar (bedoeld voor alle jonge natuurfotografen, alle hiervoor genoemde onderwerpen zijn mogelijk).

En het prijzenpakket is ook niet mis.

Kijk maar eens naar de prijzen van de Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2018:

* De eerste prijs in de categorie Vogels is een verrekijker van Swarovski Optik ter waarde van € 1.060,-.

* Voor de categorieën Art of nature, Landschap en Plantenrijk is de eerste prijs een reischeque van BirdingBreaks ter waarde van € 350,-. De winnaar kiest in overleg met BirdingBreaks een reis uit het aanbod groepsreizen.

* De eerste prijs in de categorie Insecten is een voucher voor een Lowepro fototas van Degreef & Partner ter waarde van  € 350,-.

* In de categorie Overige Dieren is een cadeaubon voor fotohutten Han Bouwmeester Natuurfotografie ter waarde van € 350,- de eerste prijs

* De eerste prijs in de categorie Jongeren t/m 25 jaar is een schuiltent van Han Bouwmeester.nl. Ter waarde van € 239,- plus een jaarabonnement op Roots ter waarde van €81,86.

* De tweede prijs in de categorieën Art of Nature, Vogels, Insecten, Overige Dieren, Landschap en Plantenrijk is een waardecheque van € 150,- van CameraNu.nl

* De tweede prijs in de categorie Jongeren is een fotoworkshop naar keuze ter waarde van € 150,-. Plus een jaarabonnement op Roots ter waarde van € 81,86.

* De hoofdprijs – die uit alle categorieën kan komen – is een reischeque van BirdingBreaks ter waarde van €2.000,-. Als je foto getuigt van een bijzondere visie maak je kans op deze prijs. De winnaar kiest in overleg met BirdingBreaks een reis uit het aanbod groepsreizen. Kijk op www.birdingbreaks.nl. Wie deze prijs gewonnen heeft en op reis is geweest, maakt kans op een reisreportage in Roots.

En deze 15 prijswinnende foto’s komen vanaf september ook nog eens op grootformaat in het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Natuurlijk komen de 100 mooist inzendingen weer in de nieuwe Roots Natuuragenda.

Als je nu nog geen redenen genoeg hebt om mee te doen…

Inzenden?

Inzenden doe je hier.

Grote Roots Natuurfotowedstrijd 2018

Eerdere winnaars van dé Natuurfotowedstrijd van Nederland: François Bouve, Chris Bal en Tim Foppele

 

...

HART VOOR DE NATUUR

Tips voor verantwoord fotograferen

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws