Het ja-woord geven in een bos

redactie

8 October 2013 .

Hou je van rust, harmonie en de natuur? Ga je binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie? Misschien is een bos als trouwlocatie dan iets voor jullie. Vanaf volgend jaar kun je namelijk het ja-woord geven in de mooiste Nederlandse bossen. Stel je eens voor, op deze speciale dag met je geliefde, familie, vrienden én de natuur!

 

Trouwen in een bos is bijzonder, want lang niet overal in de Nederlandse buitenlucht mag je zomaar het ja-woord geven. Dit terwijl buiten trouwen de laatste jaren populair is. Vaak wordt er gekozen voor een mooie tuin, een boomgaard of een strand. Maar een huwelijk sluiten in een bos bleek lastig.

 

De locatie in het bos kun je naar je eigen smaak inrichten met drie thema’s: Vintage, Eco Love en Romance. Kijk voor een indruk van de thema’s op de website www.trouweninhetbos.nl. Daar vind je ook een overzicht van de verschillende arrangementen. Je kunt namelijk zowel de plechtigheid, het diner als het feest in het bos vieren. Het enige wat je hoeft te doen is een bos, thema en arrangement kiezen, de rest wordt allemaal voor je geregeld.

 

De eerste trouwbossen

Trouwen in het Bos is een idee van het onlineplatform Trouwstart.nl in samenwerking met Staatsbosbeheer. In de toekomst wil Trouwstart.nl zoveel mogelijk bosbeheerders benaderen voor Trouwen in het Bos. Je kunt tot nu toe nog maar in een paar bossen het ja-woord geven.

Dit zijn: het Boomkroonpad (Drouwen), het Drents-Friese Wold (Appelscha), de Pelen (Ospel), de Sallandse Heuvelrug (Nijverdal) en de Weerribben (Ossenzijl). In de bossen zijn de mooiste locaties geselecteerd, zo kun je je bijzondere plekje kiezen. Mocht jullie speciale plekje er niet tussen staan, dan kun je dat aangeven. Binnenkort komen er meer trouwbossen bij, houd hiervoor de website van Trouwen in het Bos in de gaten.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws