Kamer met uitzicht

redactie

24 October 2012 .

Wel eens geslapen in een hotelkamer in het bos, hangend tussen boomtoppen of zwevend boven wijngaarden? Het kan, maar de durfal slaapt bij de wolven.

Wolven bekijken vanuit een strakke designboomhut, wie droomt daar niet van? Met een beetje geluk zie je ze zelfs vanuit het bubbelbad. En wie durft, mag mee binnen de omheining om foto’s te maken.

 

In Wolfcentrum Dörverden in Nedersaksen (375 km van Utrecht) zie je hoe zes jonge wolven worden gevoerd en met elkaar spelen. Je kunt er ook slapen in een boomhut met huilende wolven onder je. Spannend! Met de minibar, flatscreen tv’s en dakterras lijkt de spiksplinternieuwe Tree Inn niet veel op wat je vroeger als kind in elkaar flanste in de tuin. De boomhut ligt net buiten de omheining, dus je zit er veilig.

 

Arrangement

Roots-lezers krijgen 10% korting op het complete aanbod van Tree Inn. Stel zelf je arrangement samen!

– Overnachting: vanaf € 250,- per nacht of € 460,- per weekend (in het laagseizoen, vanaf 1/11)

– Tree Adventure: samen met de verzorgster op veilige afstand een uur wolven fotograferen binnen de omheining, € 125,- (kan ook worden gesplitst in een halfuur als je met z’n tweeën bent).

– Tree Romance: driegangendiner voor twee in het restaurant van het Wolfcentrum, € 50,- (na boeking krijg je twee menuvoorstellen toegestuurd).

 

Reserveren

Reserveren kan op www.tree-inn.de. Klik op ‘Reservierung’ en vul na het samenstellen van je arrangement de kortingscode 1549706354 in. De prijs geldt ongeacht het aantal personen. Er is ruimte voor maximaal drie personen, een vierde kan optioneel worden bijgeboekt. Deze aanbieding is geldig t/m 31-12-2012. Meerinfoover Wolfcentrum Dörverden: www.wolfcenter.de.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws