Kom ook naar het Waddenfilmweekend

René Alblas

12 January 2018 .

Samen met de Waddenvereniging en Podium Vlieland organiseert Roots ook dit jaar weer het Waddenfilmweekend.  Thema van dit filmweekend op Vlieland is: Naar de wildernis. Het filmweekend wordt twee keer gehouden: van vrijdag 2 t/m zondag 4 maart én van vrijdag 9 t/m zondag 11 maart. Tussen de vertoningen door is er alle tijd voor een lange wandeling langs wad of strand. Ook een rondje eiland per fiets of een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee. Kortom, niet alleen voor de natuur kun je naar Vlieland ook voor cultuur!

Arrangement Roots Waddenfilmweekend op Vlieland

Profiteer van dit speciale arrangement tegen de aantrekkelijke prijs vanaf € 164 p.p. Inbegrepen is:
– Comfortabele kamer in een uitstekend hotel.
– Uitgebreid ontbijt.
– Gratis gebruik van een fiets.
-30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen (na boeking ontvang je de kortingscode).
– Excursie met een gids van de Waddenvereniging

Info en reserveren

Je boekt dit wildernisfilmweekend direct op podiumvlieland.nl.

Programma Waddenfilmweekend

The Eagle Huntress
Jagen met een arend, dat is een mannenaangelegenheid in Mongolië. Maar al sinds haar jeugd helpt Aisholpan haar vader bij het trainen van deze prachtige dieren. Op haar dertiende beslissen ze om samen een arend te adopteren en er een heuse vossenjager van te maken. Zal ze erin slagen om de tradities te doorbreken en aanvaard te worden door de ouderen van haar dorp?

Les Saisons
Herontdek de gebieden die we sinds de laatste ijstijd delen met het wild. Want voordat mensen het immense Europese oerbos omvormden tot platteland, was dit het terrein van roedels wolven, beren en wilde paarden. Les Saisons is een gevoelig en ongekend epos. Een film over de lange en tumultueuze gezamenlijke geschiedenis die mens en dier bindt.

Waddenfilmweekend

Beeld uit Les Saisons

Desert Haze
Het uiterste westen van Amerika: een dor, mythisch landschap gekenmerkt door het grote niets; geen water, geen bomen, geen leven. Zo lijkt het. Desert Haze vertelt het verhaal van menselijke aanwezigheid in de Amerikaanse woestijn.

The Lost City of Z
Begin 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het Amazonewoud restanten van een oude beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws