Met korting naar het NVN Natuurfoto Festival

redactie

10 December 2013 .

Op 8 februari organiseert de NVN weer zijn tweejaarlijkse internationale fotofestival in Burgers Zoo in Arnhem. Een inspirerend festival waar je kunt genieten van indrukwekkende presentaties op een enorm scherm, boeiende verhalen van echte profs kunt horen, de nieuwste snufjes van jouw favoriete fotomerk kunt bekijken en lekker bij kunt praten met andere liefhebbers van natuurfotografie.

Op het fotofestival geven internationale toppers zoals Vincent Munier (Frankrijk), Angela en Jonathan Scott (Kenia), David Tipling (Groot-Brittannië) en Sandra Bartocha (Duitsland) boeiende lezingen. Ook Nederlandse grootheden zoals Jasper Doest, Theo Bosboom en Leon Baas laten op het festival van zich horen en zien.

Behalve lezingen zijn er ook inspirerende seminars. Zo vertelt macro-expert Leon Baas bijvoorbeeld over zijn eigenzinnige benadering van de insectenwereld.

Verder zijn er boeiende exposities en een veelzijdige fotobeurs waar je ook gesigneerde fotoboeken van de sprekers van die dag kunt kopen.

Ook niet te missen: de 50 minuten durende (Engelstalige) documentaire over Vincent Munier die op zoek gaat naar de Ethiopische wolf in de Bale Mountains. Kortom: een aantrekkelijk en afwisselend programma. En als je even een frisse neus wilt halen, het hele dierenpark is die dag gratis toegankelijk voor bezoekers van het festival!

WAAR & WANNEER & PRIJZEN

Zaterdag 8 februari. Adres: Burgers’ Zoo, Antoon van Hooffplein 1, Arnhem.

Kaarten zijn te koop vanaf € 27,50 en lopen op tot € 75,-. Als Roots-lezer krijg je €5,- korting wanneer je toegangskaarten bestelt op www.nvnfoto.nl en de kortingscode NVNROOTS2014 gebruikt. Kijk ook voor meer info over prijzen en het programma op deze site.

Foto: Vincent Munier

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws