Korting voor wandelaars

redactie

27 November 2012 .

Roots heeft iets moois geregeld: lezers die lid worden van de KNBLO-NL krijgen extra korting en een gratis wandelgids.

Lekker buiten in de natuur aan je gezondheid werken, mensen ontmoeten, van de omgeving genieten of echte prestaties leveren. De motieven om te gaan wandelen zijn legio. Wandelen wordt daarom ook steeds populairder.

Ook Roots vindt wandelen belangrijk. Daarom krijgen Roots-lezers € 8,- korting op het wandelaanbod van KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL). KNBLO-NL is de grootste wandelsportorganisatie in Nederland. Onder de vlag van deze sportbond worden meer dan duizend wandelevenementen georganiseerd, waarvan de Vierdaagse Nijmegen de grootste is. Naast de evenementen is KNBLO-NL ook bekend van themapaden, zoals de Koninklijke Weg en het Westerborkpad.

 

De aanbieding:

Voor slechts € 19,95 (normaal € 28,50) ontvang je:

–  Jaargids Landelijk Wandelprogramma (alle duizend wandelevenementen op een rij).

–  Ledenpas Landelijk Wandelprogramma (voordeel op bijna alle KNBLO-NL wandelevenementen, zoals € 5 korting bij de Vierdaagse Nijmegen).

–  5x per jaar Het Wandelsportmagazine met informatie over de mooiste evenementen, paden, trainingsprogramma’s et cetera.

 

Meld je nu aan met de actiecode ROOTS12 via www.wandel.nl/actie  en ontvang ook nog een gratis jubileumgids (t.w.v. € 7,95) van een bijzonder wandelpad in jouw eigen provincie (zolang de voorraad strekt). De actie loopt tot en met 31 januari 2013.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws