Lezersaanbieding: wandelweekend Hoeve de Plei vanaf € 201

redactie

26 June 2014 .

Hoeve de Plei (Foto: Ivo Vleugels)

Misschien wel hét wandelhotel in Zuid-Limburg: Hoeve de Plei. Deze vakwerkboerderij uit 1740 aan de rand van Mechelen ligt praktisch áán de Geul. Lezers van Roots profiteren van een speciaal arrangement.

Hoeve de Plei (Foto: Ivo Vleugels)

Hotel-Herberg Hoeve de Plei is een geweldige uitvalsbasis om de meanderende Geul helemaal te volgen tot aan onze zuidgrens. De snelstromende beek heeft hier een breed dal uitgesleten en weilanden grenzen aan het water; draaihekjes leiden je van de ene wei naar de andere. Heggen, houtwallen en maretakken schetsen het beeld van een prachtige, schijnbaar ongerepte natuur. Met een beetje geluk zie je hier de ijsvogel, de waterspreeuw en de grote gele kwikstaart. En wellicht nog meer bijzondere dieren, zoals de vroedmeesterpad, geelbuik- en kamsalamander, hazelmuis, das, grauwe klauwier, appelvink, steenuil en heel veel vlinders. Hogerop zijn de heuvels begroeid met bos, dus loop zeker vanaf de Plei nog een keer omhoog naar het mooie Schweibergerbos, voor fraaie vergezichten over het Geuldal.

 

Prijs:

€ 315 voor een 2-persoonskamer; € 375 voor een suite; € 201 voor 1-persoonskamer. Prijzen per kamer (dus voor twee personen, m.u.v. de 1-persoonskamer).

Hoeve de Plei _Ivo Vleugels1

Arrangement:

– 3 overnachtingen op een Hästensbed

– 3x ‘Limbourgondisch’ ontbijt met streekproducten

– Wandelkaartje voor het gebied rondom Mechelen

– Ansichtkaart met postzegel voor thuisfront

– Limburgse vlaai en fles Limburgs appelsap voor thuis

 

Info & reserveren: Hotel-Herberg Hoeve de Plei, 043-4551294.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws