Winnen: kaartjes voor muzikale ruimtereis naar de maan met André Kuipers

Daniël Mulder

23 April 2019 .

Andrë Kuipers

Op 20 juli 1969 zette de eerste mens voet op de maan. Precies vijftig jaar later vertelt André Kuipers erover in Het Concertgebouw in Amsterdam. Samen met het Symfonieorkest Vlaanderen neemt hij je mee op een bijzondere ruimtereis. En leuk: Roots geeft 2 keer 2 kaartjes weg voor de voorstelling op zaterdag 20 of zondag 21 juli.

Andrë Kuipers

André Kuipers zag de aarde zoals maar weinigen haar zagen: vanuit de ruimte. Tijdens twee missies van in totaal 204 dagen cirkelde hij om de aarde – en zag zo ook de maan van dichtbij. Kuipers kan mooi vertellen over zijn ruimtereizen en hij is dan ook de aangewezen persoon om als ‘spreekstalmeester’ op te treden tijdens het gouden jubileum van de eerste maanlanding. Want precies vijftig jaar geleden, op 20 juli 1969, vond die ‘small step’ van Neil Armstrong plaats.

Samen met het Symfonieorkest Vlaanderen neemt Kuipers je mee op een muzikale ruimtereis. Het Symfonieorkest Vlaanderen speelt onderweg ‘spacemuziek’: met Strauss’ ontzagwekkende Also sprach Zarathustra zie je de zon opgaan en met John Williams reis je door de dampkring. Ook zijn er odes aan de maan van Debussy en Dvořák. En Kuipers vertelt onderweg natuurlijk als ervaren ruimtegids over de maanlanding en meer.

Winnen

Het Concertgebouw zit aan het Concertgebouwplein 10 in Amsterdam. Er zijn twee voorstellingen: op zaterdag 20 juli van 20-22.20 uur en op zondag 21 juli van 14-16.20. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 35Roots geeft 2 keer 2 kaartjes weg voor de voorstelling. Kans maken? Mail dan voor donderdag 9 mei naar: [email protected] o.v.v. ‘André Kuipers’.

Actie-informatie

Foto header: Yvonne Smits-Piepers


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws