Met korting naar het Lowland Photo Festival

René Alblas

26 October 2018 .

Het Lowland Photo Festival beleeft dit jaar zijn eerste lustrum. In de afgelopen vijf jaar is het Belgische evenement uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats voor iedereen met een passie voor natuurfotografie. Tijdens het tweedaagse evenement in het Antwerpse Kinepolis geven de grootste namen in de internationale natuurfotografie acte de présence. De fotografen tonen hun beste werk en geven in hun presentaties een inkijkje in hun reizen en werkmethodes.

Dit jaar kun je onder andere genieten van het werk van de Franse fotograaf Thierry Vezon (ook in de Roots van november!) en de Noor Audun Rikardsen. Hij werkt vooral langs de fjordenkust en staat bekend om de bijzondere perspectieven die hij kiest. Beroemd zijn ook zijn split-level foto’s die deels onder, deels boven water zijn gemaakt met behulp van door hemzelf ontworpen en gebouwde onderwaterbehuizingen voor zijn camera’s. Zijn werk leverde Rikardsen meerdere prestigieuze prijzen op, waaronder de ‘Portfolio Award’ in de gerenommeerde BBC Wildlife Photographer of the Year-competitie.

Tijdens het evenement kunnen de bezoekers ook terecht op een uitgebreide beurs waar onder meer alle cameramerken en natuurreisbureaus aanwezig zijn. Er worden ook workshops en demonstraties gegeven. Het Lowland Photo Festival wordt gehouden op 8 en 9 december. Kijk voor meer informatie over het lezingenprogramma, de bereikbaarheid van Kinepolis en de entreeprijzen op landschapvzw.be/lowland.

Roots aanbieding

Roots-abonnees kunnen met korting naar het Lowland Photo Festival. Voor een dagticket betaal je € 42 p.p. (i.p.v. € 47) en voor een weekendticket € 74 p.p. (i.p.v. € 84). Tickets bestellen kan via landschapvzw.com/product-categorie/tickets/. Om in aanmerking te komen voor de korting, plaats je bij het bestellen in het opmerkingenveld ‘abonnee Roots’.

 

foto: Audun Rikardsen

 

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Natuurfotografie