Naar Texel met Roots

redactie

20 December 2011 .

Roots heeft een bijzondere Texelreis georganiseerd die uit vier modules bestaat: vogelen, tekenen, fotograferen en op expeditie. Kies er drie uit en ga op pad.

 

 

 

 

 

 

Texel is het grootste en meest vogelrijke waddeneiland van Nederland. En wat is er mooier dan om dit eiland al schilderend, fotograferend, fietsend en wandelend te ontdekken. Roots stelde daarom – met SNP Natuurreizen en het Centrum voor Natuurfotografie – een bijzondere reis samen. Op deze reis, van 30 mei tot en met 2 juni 2012, kun je het eiland beter leren kennen door het volgen van diverse leerzame workshops, gegeven door een ervaren vogelaar, bioloog, tekenaar en natuurfotograaf.

 

Tijdens de reis ligt de nadruk op het genieten van de natuur. Per dag kun je kiezen uit één van de volgende modules: natuurfotografie – vogelen – natuurexcursie – vogels tekenen. Om optimaal te kunnen vogelen, maken we eenvoudige ontspannen wandelingen of korte fietstochten over (doorgaans) vlak terrein die voor iedereen met een normale conditie goed te doen zijn. Heel anders gaat het er aan toe op de workshops natuurfotografie en vogels tekenen: eenmaal ter plekke wandel je nauwelijks en blijf je vooral op één plek. Observeren, leren kijken en vastleggen: daar gaat het om bij fotograferen en tekenen. Bij de natuurexcursie ga je natuurlijk wel weer op pad.

 

Roots modulereis

Datum: wo 30 mei t/m za 2 juni 2012.

Prijs p.p.: op basis van een 2-persoonskamer: € 450,-.

Inclusief: volpension en drie modules naar keuze.

Exclusief: vervoer naar/van Texel.

Info + reserveren: www.snp.nl/roots (reiscode OS475).

De reis gaat door bij minimaal 16 deelnemers.

 

Foto: Edo van Uchelen

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws