Geluk op pootjes: deel je mooiste dier-ontmoeting met Roots

Daniël Mulder

12 September 2023 .

oproep lezers

Een vos in je achtertuin, een egeltje dat ’s avonds op je terras scharrelt of een wolf die je pad kruist in het bos. Voor het winternummer van Roots zijn we op zoek naar vrolijke, indrukwekkende, spirituele, ontroerende of grappige ontmoetingen met een zoogdier in Nederland of België. Herinner jij je zo’n ontmoeting, deel deze dan met Roots.

Bijna iedere natuurliefhebber heeft weleens een ontmoeting gehad met een zoogdier (daarmee bedoelen we een zoogdier dat in het wild leeft) in Nederland of België, die hij of zij nooit meer vergeet. Onder de noemer ‘Geluk op pootjes’ is Roots op zoek naar bijzondere belevenissen van lezers. De mooiste verhalen (liefst met foto) plaatsen we in het extra dikke winternummer.

vos op het gras
Foto: Getty Images

Ja, ik heb een bijzonder verhaal

Heb je zo’n ontmoeting gehad en wil je die delen met Roots-lezers? Stuur je bijdrage voor 2 oktober naar [email protected]. Omschrijf in maximaal 250 woorden waarom de ontmoeting voor jou zo speciaal was en voeg evntueel een foto bij (liefst in hoge resolutie). Zet in de onderwerpregel van je mail ‘Geluk op pootjes’. De redactie neemt altijd contact op als we je verhaal willen plaatsen. Wie weet zie je jouw verhaal straks terug in Roots.

Foto bovenaan: Elly Riemens


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws