Overnachten aan het Lauwersmeer

redactie

22 April 2014 .

Roots houdt op zaterdag 17 mei een inspirerende waddendag. Maak er een weekend of weekje Lauwersmeer van en slaap met korting bij Landal Esonstad.

2014_05_Landal

Wadliefhebbers opgelet! In samenwerking met De Pierewaai organiseert Roots een prachtige waddendag op zaterdag 17 mei: varen naar de oostpunt van Ameland en op Engelsmanplaat maak je een bijzondere avondwandeling.

 

Heb je na afloop nog zin om te blijven, maak dan gebruik van de Roots-lezersaanbieding. Naast het nationale park Lauwersmeer ligt Landal Esonstad. Dit familiepark, gelegen in een waterrijk gebied in het Friese Anjum, bestaat uit vakantiehuizen en appartementen in Oudfriese stijl.

 

Naast de verschillende wateractiviteiten zoals zeilen, surfen en roeien, is er in de omgeving van alles te beleven. Geniet van de prachtige natuur in het Lauwersmeer, ga mee met de waddendag van De Pierewaai of bezoek Paesens-Moddergat en Schiermonnikoog.

 

Vakantiehuis type 4BL Luxe is geschikt voor 4 personen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met zit-en eethoek en de open keuken. De twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden vind je op de eerste etage van het vakantiehuis, samen met de badkamer met jetstreambad en een infrafroodsauna. En op het terras kun je met mooi weer tot in de late avonduren heerlijk vertoeven.

 

Prijs

€ 252,50 per week. Een lang weekend kost € 180,-.

 

Info & reserveren

Kijk op www.aanzee.com/nl/roots voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Vergeet niet de actiecode ROES14AZ te vermelden.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws