Partners Roots Natuur-event

Daniël Mulder

29 August 2016 .

Partners van ons event zijn:

Bio-Ron

Bio-Ron_Banner_Concorde_A3-1

Biologisch voor dier, plant en de bodem is waar Bio-Ron voor staat. Biologische diervoeding, plantvoeding, graszaden en bloemen-kruiden zadenmengsels. Uiteraard ook duurzame bodem verbeteraars die iedere stukje grond weer in een gezonde biologische balans kunnen brengen. Gazon, (groente)tuin of dierenweide, de biologische basis principes blijven dezelfde. Verkrijgbaar via landelijke verkooppunten en webshop.

BirdingBreaks

BB2015-basislogo-378px-10jaarBirdingBreaks.nl is dé reisorganisatie voor vogel- en natuurreizen, fotoreizen, expeditie cruises en individuele reizen! Met veel toewijding delen de reisleiders hun grote passie voor vogels en de natuur. En BirdingBreaks.nl bestaat alweer 10 jaar! 10 jaar met prachtige reizen, onvergetelijke momenten en natuurlijk vele bijzondere en unieke waarnemingen. Kijk op www.birdingbreaks.nl en reis mee! Volg ons op onze facebookpagina of via ons nieuwe blog op BirdingBreaks.nl.

Cameraland

CameralandCameraland is de grootste verrekijkerexpert van Nederland. Dit zie je niet alleen terug in het geweldige assortiment aan verrekijkers en telescopen, maar ook aan de kennis bij de medewerkers. Op de stand van Cameraland vind je dan ook een groot aantal verrekijkers die je vrijblijvend mag testen en vergelijken en kun je terecht bij Cameraland experts Lars Polder en Remco Huitema. Op onze stand vind je tevens de camera’s uit de Sony RX 100 en RX 10 serie. Sony ambassadeur Gustav Kiburg kan je alles vertellen over deze hoogwaardige camera’s en alle verschillen goed duidelijk maken.

Profiteer van korting! Tijdens het event profiteer je van 5% korting op alle verrekijkers uit ons assortiment en kun je bij aanschaf van een Sony camera gratis twee boeken uitzoeken (keuze uit: Praktijkboek Macrofotografie, Vogelfotografie, Wildife fotografie, Landschapsfotografie en Macrofotografie).

Lopen op Lesbos

logo lopenoplesbosLopen op Lesbos biedt individuele wandel-, vogel- en orchideeënarrangementen op het grote, groene en ongerepte Griekse eiland Lesbos. Met telkens drie vaste componenten: accommodatie midden in de natuur, een huurauto en een uitgebreid, op maat samengesteld documentatiepakket met kaarten, wandelroutes, de beste vogelplekken en orchideeënvindplaatsen, volledige soortenlijsten etc. Uw reis kan op elk gewenst moment beginnen, elke gewenste duur hebben en u kunt diverse regio’s met elkaar combineren. Dus optimale vrijheid: u bent uw eigen gids! Ook groepen kunnen uiteraard bij ons terecht.

Natuurfotografie

natuurfotografie_logoNatuurfotografie.nl is hét platform voor natuurfotografen met dagelijks nieuwe en inspirerende artikelen over natuurfotografie. Elke week versturen wij een gratis nieuwsbrief met alle artikelen op een rij. Je kunt meedoen aan leuke fotowedstrijden, fotobesprekingen en leerzame workshops. Het Praktijkboek creatieve natuurfotografie is geschreven door de redacteurs van natuurfotografie.nl en laat zien hoe je foto’s kunt maken die veel verder gaan dan alleen het vastleggen. Kijk snel op www.natuurfotografie.nl.

Swarovski Optik 

Swarovski-Optik-refine-1_TradeGothic100%Swarovski Optik met hoofdvestiging in Absam, Tirol, maakt deel uit van de Swarovski-groep. De in 1949 opgerichte Oostenrijkse onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisie-instrumenten in het premiumsegment. Overal ter wereld verkiezen veeleisende gebruikers de verrekijkers, telescopen, richtkijkers en optronische instrumenten van Swarovski Optik. Voor verkooppunten in Nederland, klik hier

Technolyt: Bynolyt en Meopta

Meopta-logo

Met Bynolyt (Nederlands merk) en Meopta kijkers bieden we een breed scala aan kijkers voor alle gebruikstoepassingen, van eenvoudige, vriendelijk geprijsde kijkers tot duurdere kijkers voor professionele toepassingen. Bynolyt staat voor een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle “in house” service en 25 jaar garantie. Meopta (30 jaar garantie) stelt zeer hoge eisen aan haar producten en gebruikt uitsluitend de beste materialen en glassoorten en levert dit voor een zeer concurrerende prijs.

Transcontinenta: Bushnell en Leica
Bushnell_logo_logotype_emblemLeicaTranscontinenta BV is met haar passie voor beeld al bijna 25 jaar importeur van bekende A-merken op het gebied van verrekijkers, digiscoping en andere outdoor producten. Op het Roots Natuurevent 2016 tonen wij Leica en Bushnell met hun nieuwste producten op het gebied van kwalitatieve outdoor producten. Naast demonstraties en informatie vindt u bij ons zeker de nodige inspiratie voor uw outdoor belevingen. We kijken uit naar uw bezoek!

Veldshop.nl

Veldshop-logoVeldshop.nl heeft alles in huis wat de natuurliefhebber nodig heeft. Vogelboeken, optiek, bat detectors, loepjes, nestkastjes, schepnetten, we hebben het allemaal. Alles wat je als natuurliefhebber nodig hebt onder één dak. Indien op voorraad: vandaag besteld morgen in huis!

Vogelbescherming Nederland

VBN LOGO RGBVogels dichterbij: Hoe maakt u van uw eigen tuin eenvoudig een vogelparadijs? Bij de stand van Vogelbescherming Nederland krijgt u gratis advies van tuinexperts voor het inrichten van een vogelvriendelijke tuin. Wilt u nog meer van de schoonheid van wilde vogels genieten? Kom dan verrekijkers testen bij onze stand. U krijgt objectief advies welke kijker voor u de beste keus is.

Vogelinformatiecentrum Texel

DeVerrekiekerHet Vogelinformatiecentrum Texel is het centrum om even te bezoeken als u op Texel bent en vogels wilt kijken. Wij kunnen u alles vertellen over vogels kijken op Texel. Ook zijn wij de grootste Verrekijker specialist van Nederland. Nergens krijgt u de kans om alle modellen buiten uit te proberen en zelf te testen. Wij hebben jarenlang zelf de ervaring met verrekijkers en telescopen, deze ervaring brengen we graag op u over.

Zeiss

z3Om de natuur écht te beleven, moet je daar je inspiratie uit halen. Dit concept is terug te vinden in elk idee van de Zeiss producten voor meer dan 165 jaar. Net als de natuur nooit tot stilstand komt en voortdurend verandert, is Zeiss altijd bezig om met een onvermoeibare nieuwsgierigheid en niet aflatende passie te twijfelen aan de status quo en zetten wij nieuwe standaarden met technische innovaties.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws