Reis met Swarovski naar Texel

René Alblas

25 April 2017 .

Texel staat bekend als dé plek voor vogelaars. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten op zo’n kleine oppervlakte als op Texel. De grootste kolonie lepelaars van Noordwest-Europa broedt op Texel. In totaal broeden er meer dan 500 paar. Er broeden meer dan 380 verschillende vogelsoorten op dit Waddeneiland.

Swarovski Optik organiseert in samenwerking met het Vogelinformatiecentrum en met Hotel Opduin een schitterende exclusieve natuurreis naar Texel. Vier dagen exclusief genieten van het eiland. Hotel Opduin ligt aan de rand van de Koog midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Je verblijft hier op basis van een luxe arrangement. Gedurende vier dagen zorgt het Vogelinformatiecentrum in De Cocksdorp voor een aantal bijzondere, exclusieve excursies.

Gedurende deze reis zul je zeker 100 verschillende vogelsoorten zien. Tijdens je gehele verblijf krijg je de beschikking over een perfecte Swarovski verrekijker. Ben je liever aan het fotograferen dan is dit de kans om unieke natuurfoto’s te maken.

Deze exclusieve natuurreis vindt plaats van 12 tot en met 16 juni. De prijs is € 949,00 per persoon. Dit is inclusief volledig verzorgd hotel, overnachting, ontbijt, lunch, diner, excursies en gebruik van fietsen. De prijs is op basis van een tweepersoons kamer. Er geldt een toeslag van éénpersoonskamer. Voor meer informatie en voor inschrijven kun je een mail te sturen naar het vogelinformatiecentrum.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws