Verrekijker Demodag 2 april

Paul Bohre

24 March 2023 .

Op zondag 2 april organiseert de Verrekijker Shop van 10-16.30 uur een Verrekijker Demodag bij de Holtinger Schaapskudde op het Holtingerveld te Havelte. Een perfect moment om eens wat verrekijkers en telescopen rustig onder de loep te nemen.

Tijdens deze dag kun je vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes, wildcamera’s en warmtebeeld kijkers testen en vergelijken. De hele dag zijn er vertegenwoordigers en product specialisten aanwezig die je alles kunnen vertellen op het gebied van optiek. Ook kun je bij hen met al je vragen terecht. Onder andere van topmerken als Bushnell, Bynolyt, Kowa, Leica, Meopta, Swarovski, Vortex en Zeiss zijn te testen. Zo kun je uitgebreid kennismaken met twee nieuwelingen:  de ATC/STC mini-telescoop van Swarovski  en de kersverse compacte Zeiss SFL 8 en 10×32. Komt dat zien!

Verrekijker Demodag

Een goed moment om eens uit te vinden hoe een kijker aanvoelt. Foto: Zeiss

Verrekijker Demodag

Tevens kun je gedurende deze dag gebruik maken van diverse aanbiedingen en kortingsacties op verschillende producten. Oftewel, dé uitgelezen kans om een passend advies te krijgen en zelf vele kijkers en telescopen met elkaar te vergelijken.

Dit evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, de hele dag door zijn er demonstraties. Wil je meedoen aan de excursie met natuurgids Coby? Of wil je een demonstratie ‘Digiscoping’ bijwonen van Peter Grobben of aan een lezing van Jesse Zwart deelnemen? Kijk voor het uitgebreide programma op Verrekijkershop.nl

Vind je vogels kijken leuk, bestel dan ons nieuwe Roots Vogelmagazine. Met onder andere:

  • De comeback van de hop als broedvogel
  • Alle 8 soorten broedende reigers op een rij
  • Hotspots Blauwe Kamer
  • Tip&tricks vogelfotografie
  • Verschil witte- en rouwkwikstaart
  • En meer……

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws