Wandel Tijdens Je Werkdag

Adinda van Kuijk

6 April 2022 .

Wist je dat fulltime medewerkers gemiddeld 9 uur stil zitten op een dag? Op de Wandel Tijdens Je Werkdag op 7 april 2022, roept Wandelnet daarom heel werkend Nederland op om te wandelen tijdens jouw (thuis)werkdag! Je bent daarmee even weg van je werkplek, activeert je brein en je blijft gezond en fit. Na 20 minuten¬†lopen ben je ook geconcentreerder, energieker en creatiever. Tel dus uit je winst, en die van je baas ūüėČ Werk aan de gezondheid en ga aan de wandel tijdens jouw werkdag!

Foto: Bob Luijks

Eigen actie

Heb je morgen meerdere meetings op de planning staan? Bedenk dan nu eens of die ook wandelend kunnen. Of eet dat broodje kaas tijdens de lunch eens wandelend op. Wie weet spot je nog mooie natuur ondererg. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Check dan deze vijf wandeltips van Wandelnet. Ga aan de wandel en deel jouw ervaring op de socials met #wandeltijdensjewerk.

Roots tipt

Is alleen wandelen tijdens je werk niet genoeg? Check dan eens deze voorjaarswandelingen in het Harderbos en onze landgoedwandelingen. Wij wensen je alvast heel veel wandelplezier!

 

Foto bovenaan: Bob Luijks

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws