Win het boek “Beleef de Natuur – insecten” van PostNL

René Alblas

4 June 2018 .

In de postzegelserie Beleef de Natuur van PostNL is vandaag de zomereditie verschenen. Op de zomerpostzegels staan tien insecten die in Nederland voorkomen, zoals de pyamawants en de meikever. De gebruikte foto’s zijn ‘portretten’ van deze insecten in hun natuurlijke omgeving.

 

Met de serie Beleef de Natuur wil PostNL een ode brengen aan de verscheidenheid van de Nederlandse natuur. De insectenreeks is het derde postzegelvel in deze serie, zo verschenen eerder postzegelvellen over reptielen/amfibieën en veldbloemen.

Het postzegelvel Beleef de Natuur – Insecten bevat tien verschillende postzegels met de waardeaanduiding Nederland 1. Deze zegels zijn bedoeld voor post tot en met twintig gram met een bestemming binnen Nederland. Je kunt de zegels kopen bij alle postkantoren en via postnl.nl/bijzondere-postzegels.

Naast de insectenzegels is er ook een boek verschenen met nog veel meer van deze prachtige insectenfoto’s. De foto’s komen van de site Pixfactory en zijn gemaakt door amateur-natuurfotografen. Dit boek telt 64 pagina’s en is te koop voor 14,95.

Roots geeft Beleef de Natuur boeken weg

We mogen tien van deze insectenboeken van PostNL verloten! Vul onderstaand formulier in en wie weet krijg jij dit fraaie boek thuisgestuurd!

Meedoen kan tot en met 11 juni.

Het boek en de postzegels zijn ontworpen door Frank Janse

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws