Word jij natuur-ambassadeur van Duitsland?

René Alblas

2 March 2017 .

Duitsland is een paradijs voor actieve vakantiegangers. Bossen, bergen, meren, rivieren, voor iedereen is er wat. En met meer dan 200 gemarkeerde fietsroutes en ontelbaar veel wandelpaden is Duitsland ook een perfect land voor een fiets- of wandelvakantie.

Ben jij gek op de Duitse natuur en hou je van actieve vakanties? Geef je dan op om wandel- of fietsambassadeur te worden! Het Duits verkeersbureau zoekt 25 ambassadeurs die de komende twee jaar hun avonturen vastleggen op video. Op germany.travel/actief kunnen fiets- of wandelfanaten zich van 1 t/m 31 maart aanmelden.

De toekomstige ambassadeurs krijgen in 2017 en 2018 de schone taak om hun enthousiasme voor de schoonheid van de Duitse natuur actief te delen. In mei is er een workshop waarin zij een professionele videotraining krijgen. De eerste activiteit als officiële ambassadeur vindt plaats in juni. De natuur-ambassadeurs gaan dan op een geheel verzorgde fiets- of wandelvakantie de natuur verkennen en zij leggen hun mooiste avonturen op video vast. Dit doen ze uiteraard niet alleen, ze mogen iemand meenemen. Voor een camera tijdens de reis wordt gezorgd.

...

Natuurfotowedstrijd 2024: Stem op jouw favoriete foto

...


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste natuurnieuws van Roots!


Meer Nieuws